Om Ladyfest

Ladyfest er en arena for opplevelser, underholdning og inspirasjon. Tanken bak er å vise fram kvinner som skapende aktører, samtidig som man skaper møteplasser for utveksling av erfaringer, feiring og debatter.

Ladyfest startet i USA og har senere spredt seg til mange land. Her i Norge var Oslo og Bergen først ute, og det har vært naturlig å legge arrangementet til tida rundt 8. mars. Tromsø arrangerte Ladyfest for første gang i 2008. Da besto programmet bla. av konsert, filmkveld, debattmøte, teater, gudstjeneste og 8. marstog. I Oslo har arrangementet utviklet seg til en ”festival” som går over to uker.

 

TILSLUTTEDE ORGANISASJONER

Amnesty, Arbeiderpartiet, AUF, Fagforbundet Troms, Fagforbundet Tromsø, FO, Foreningen FRI Troms, Jentevakta, Jusshjelpa i Nord-Norge, Kirkens bymisjon Tromsø, Krisesenteret for Tromsø og omegn, Kvinnefronten, Latin-Amerikagruppa i Tromsø, LO Tromsø, Nei til EU Troms/Tromsø, Norges kommunistiske parti, Norsk sykepleierforbund, Norsk tjenestemannslag UiT, Palestinakomitéen, Palestinakomiteens ungdomsgruppe i Tromsø, Rødt, Rød ungdom, SMISO (Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep), Sosialistisk ungdom, Sosialistisk venstreparti, Støttegruppa for flyktninger i Tromsø, Unge Venstre, Utdanningsforbundet og Venstre.

Arrangementet er støttet av Tromsø kommune

 

Kontakt oss: ladyfest.tromso@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/KvinnedageniTromso/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s